Tagerrors-bugs
Read 2572 times
vendelay
2017-10-17, 00:01

Discussion category bug?

Why does this happen?

vendelay
2017-10-17, 00:02
Niklas
2017-10-17, 10:07
#2

Let me guess that you have chosen a bigger font than standard with the built-in function?


Best regards, Niklas 🎈

Start your own community!

For your company, club, school class, neighborhood, blog, hobby, interest, gaming clan, family, friend circle, sports team, study group...

Get started in minutes. For free of course!

vendelay
2017-10-17, 12:21
#3

Where do I chose the Font size?

Niklas
2017-10-17, 12:24
#4

There.


Best regards, Niklas 🎈

vendelay
2017-10-17, 12:25
#5

Okej, förlåt, jag skriver på svenska nu.

Om du menar att jag har ändrat på de här "AA" som finns över inläggen, så testade jag nyss. Jag har det minsta alternativet men det blir hur som helst ingen skillnad när jag ändrar, samma problem är fortfarande där.

Om du menar att jag har zoomat in / ut på själva hemsidan så ja, jag har den på 80 % istället för 100 % men jag testade att sätta den på 100 % och det gjorde ingen skillnad heller.

Det har varit såhär i flera månader, har sett det på iFokus också.

vendelay
2017-10-17, 12:25
#6

We answered at the same time, hehe. Well, no, I have not changed that and the font is at the smallest option.

Niklas
2017-10-17, 12:27
#7

Okej. Jag har bara det problemet när jag har satt textstorleken på något annat än den minsta. Vad har du för webbläsare?


Best regards, Niklas 🎈

vendelay
2017-10-17, 12:28
#8

Chrome.

Niklas
2017-10-17, 12:57
#9

Det verkar vara något fel med stilmallarna. Jag skriver upp det.


Best regards, Niklas 🎈

vendelay
2017-10-17, 13:46
#10
Scroll to top