errors-bugs

Discussion category bug?

2017-10-16 22:01 #0 by: vendelay

Why does this happen?

Report
2017-10-16 22:02 #1 by: vendelay

2

Report
2017-10-17 08:07 #2 by: Niklas

Let me guess that you have chosen a bigger font than standard with the built-in function?

Report
2017-10-17 10:21 #3 by: vendelay

Where do I chose the font size?

Report
2017-10-17 10:24 #4 by: Niklas

There.

Report
2017-10-17 10:25 #5 by: vendelay

Okej, förlÄt, jag skriver pÄ svenska nu.

Om du menar att jag har Àndrat pÄ de hÀr "AA" som finns över inlÀggen, sÄ testade jag nyss. Jag har det minsta alternativet men det blir hur som helst ingen skillnad nÀr jag Àndrar, samma problem Àr fortfarande dÀr.

Om du menar att jag har zoomat in / ut pÄ sjÀlva hemsidan sÄ ja, jag har den pÄ 80 % istÀllet för 100 % men jag testade att sÀtta den pÄ 100 % och det gjorde ingen skillnad heller.

Det har varit sÄhÀr i flera mÄnader, har sett det pÄ iFokus ocksÄ.

Report
2017-10-17 10:25 #6 by: vendelay

We answered at the same time, hehe. Well, no, I have not changed that and the font is at the smallest option.

Report
2017-10-17 10:27 #7 by: Niklas

Okej. Jag har bara det problemet nÀr jag har satt textstorleken pÄ nÄgot annat Àn den minsta. Vad har du för webblÀsare?

Report
2017-10-17 10:28 #8 by: vendelay

Chrome.

Report
2017-10-17 10:57 #9 by: Niklas

Det verkar vara nÄgot fel med stilmallarna. Jag skriver upp det.

Report

There is anohter comment in this discussion. It is, however, only visible for logged in members. To read the comment, log in or register to become a member.